Hoveniersbedrijf - Boomkwekerij de Haan
Home
Ontwerp
Aanleg
Renovatie
Onderhoud
Boomverzorging
Boomkwekerij
Beplanting
Bemesting
Hoveniersbedrijf - Boomkwekerij de Haan
Onderhoud

Tuinonderhoud is te verdelen in drie groepen te weten: particulier, bedrijfstuinen en grootschalig groen.

Particulier:

Bij de particuliere tuin kan er verschillend tuinonderhoud worden gepleegd. Een eenmalige snoeibeurt, voor en najaarsbeurten, haagknippen of jaarlijks onderhoud.
Het onderhoud is in overleg met de klant. Voor jaarlijks tuinonderhoud kan er ook worden gekozen voor een onderhoudscontract. Hetgeen inhoud dat Boomkwekerij - Hovenierbedrijf de Haan de tuin het gehele jaar onderhoud zonder dat de klant ergens om hoeft te denken.Bedrijfstuinen:

Het onderhoud van bedrijfstuinen gebeurt meestal jaarlijks. Er wordt een onderhoudscontract opgesteld en Boomkwekerij - Hoveniersbedrijf de Haan verzorgt het tuinonderhoud het gehele jaar zonder dat de klant ergens om moet denken, het gene wat erg plezierig is, want als onderneming valt er al genoeg te doen.

Grootschalig groen:

Bij grootschalig groen moet u denken aan gemeentelijk werk e.d. Ook Boomkwekerij - Hoveniersbedrijf de Haan is hierin actief. Dit werk geschiedt meestal op contract basis. Bij grootschalig groen zijn er duidelijke verschillen met bijvoorbeeld het onderhoud van een particuliere tuin.

HomeOntwerpAanlegRenovatieOnderhoudBoomverzorgingBoomkwekerijBeplanting Bemesting